Gludsted Fodboldgolfklub

Gludsted Fodboldgolfklub er en frivillig idrætsforening.

Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke fodboldgolf og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben, at udbrede kendskabet til fodboldgolfsporten.

Som medlem af Gludsted Fodboldgolfklub har du fri adgang til Gludsted Fodboldgolf i hele sæsonen. Sammen med medlemskortet følger samtidig også andre fordele fra klubbens partnere som en gratis "Dagensret" hos Cafeterie-kroen og et gavekort på 100,- til Sportsmaster Brande.

Med mindre andet er aftalt holder Gludsted Fodboldgolfklub klubaften onsdag aften hver 14. dag. Du kan følge med i hvornår der er klubaften i kalenderen her på siden. Derudover afholder klubben også årligt minimum et socialt arrangement for klubbens medlemmer.

Prisen for medlemsskab af Gludsted Fodboldgolfklub er:
- For børn og unge (op til 15 år): 250 DKK/år
- For voksne (16 år eller ældre): 400 DKK/år

Du kan tilmelde dig Gludsted Fodboldgolfklub når du besøger banen næste gang. Alternativt kan du tilmelde dig via formularen nederst på denne side. Vær opmærksom på at medlemsskabet først kan bekræftes når vi samtidig har modtaget betaling, enten kontant eller via MobilePay til 2614 5858.

Vi glæder os til at have dig med i klubben.

Dit fulde navn*

Din adresse*

Voksen/Ung*

Evt. bemærkning