Udlejning

Hos Gludsted Fodboldgolf har vi flere aktiviteter med en karakter som gør det muligt også at udleje dem til arrangementer andre steder i landet. På denne side kan du finde et hurtigt overblik over hvad vi udlejer og hvad det koster. For nærmere information eller booking - kontakt os på tlf. eller e-mail.

Slush Ice Maskine(r):
En slush ice maskine kan bringe smil frem til enhver fest. Lej en af vores gode slush ice maskiner og bring lidt kulør på dit næste arrangement. Hos Gludsted Fodboldgolf har vi flere sluch ice maskiner og saft-varianter til en hver smag. En sluch ice maskine kan anvendes af alle og passer stort set til enhver lejlighed.

Pris for 1 slush ice maskine 1 dag: 450 DKK
Pris for efterfølgende dage: 200 DKK

Priserne er eksklusiv forbrug og eventuelle leveringsomkostninger.

 

Hoppeborg:
Ønsker du at gøre lidt mere ud af den næste børnefødselsdag, konfirmation eller familiefest så lej vores store flotte cirkus hoppeborg. Hos Gludsted Fodboldgolf har vi en stor flot hoppeborg, som vil være et hit til den næste børnefødselsdage eller landsbyens næste byfest. Der kræves ikke mere end et jævnt (og skånsomt) underlag på ca. 6x8 m.

Pris for hoppeborg i 1 dag: 1200 DKK
Pris for efterfølgende dage: 600 DKK

TILBUD: Lej vores hoppeborg til en børnefødselsdag, pris kun 800 DK.

Priserne er eksklusiv eventuelle leveringsomkostninger.

 

Mega bordfodbold:
NYHED 2018: Nu kan du toppe dit næste arrangement med at udfordre venner, familie eller kollegaer i en omgang bordfodbold – i menneske-størrelse!

OBS: For at spille mega bordfodbold kræves min. 10 deltagere.

Pris for mega bordfodboldbane i 1 dag: 1200 DKK
Pris for efterfølgende dage: 600 DKK

Priserne er eksklusiv eventuelle leveringsomkostninger.