Hvad er fodboldgolf?

Fodboldgolf er et sjovt og aktivt spil som kan spilles af alle, både unge og gamle, mænd og damer – og uanset hvilken erfaring man i øvrigt måtte have med at sparke til en fodbold.

Kort fortalt er fodboldgolf en god blanding mellem golf, fodbold og minigolf. Ligesom i golf, handler fodboldgolf om at få bolden i hul på færrest mulige skud. Golfbolden er skiftet ud med en fodbold og golfkølen erstattes af foden. Ligesom på minigolfbaner er der opstillet forskellige forhindringer på hullerne, som gør hvert enkelt hul mere eller mindre udfordrende.

Kom ud i naturen og udfordrer vennerne i deres kunnen med en fodbold eller nyd en sjov og anderledes dag med din familie eller dine kollegaer. Hos er der plads til alle.

Du kan læse reglerne for fodboldgolf ved at følge nedenstående link. Reglerne er selvfølgelig også at finde ved banen og i vores scorekort.

Der er fodbolde ved banen så du behøver ikke selv medbringe en bold. Af hensyn til banen frabeder vi brug af fodboldstøvler med knopper.

I TVIVL OM REGLERNE? DU KAN FINDE DEM HER:

ÅBNINGSTIDER

Gludsted Fodboldgolf har vinterlukket

Pga. vand på banen udskydes åbningen til fredag d. 12. april 2024

Alle dage 08:00 - 22:00

Sæsonen strækker sig fra starten af april til midt i oktober.
For præcise datoer, se under Kalender lidt længere nede på siden.

Priser

STANDARD DAGSBILLET

Unge (under 16 år): 50 DKK
Voksne: 100 DKK
Prisen gælder for alle deltagende spillere i fodboldgolf.
Ved benyttelse af banens andre faciliteter, uden at spille fodboldgolf, betales halv pris.

GRUPPERABAT

For bookede gruppe på min. 10 pers. gives 10% i rabat.
For bookede gruppe på min. 20 pers. gives 20% i rabat.

FORENINGSRABAT

Hos Gludsted Fodboldgolf vil vi gerne støtte foreningsarbejde. Derfor giver vi hele 40% i rabat til foreninger som booker en foreningsdag hos os (min. 10 pers.).

Kalender

maj 2024

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

BOOKING

Er I færre end 10 personer, er der som regel ingen grund til at booke tid på banen. Sørg dog for at kontrollere, at banen ikke er fuldt booket i vores kalender.

Er I en gruppe på 10 personer eller derover, kan I opnå grupperabat ved at booke jer ind på banen på forhånd. Ved at booke jer ind på forhånd sikrer I samtidig, at der er plads til jer på banen.

I kan booke en tid ved at kontakte os på enten tlf. eller mail. Se vores kontaktoplysninger her.

Jeres booking er først fuldt accepteret når I har modtaget en bekræftelse på jeres booking til den mail som er angivet i formularen.